1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Великий актовий зал ХУПС...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Великий актовий зал ХУПС...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Великий актовий зал ХУПС...

Великий актовий зал ХУПС ім. Кожедуба отримав нові крісла

01.12.2017

Великий актовий зал в Університеті повітряних сил ім. І. Кожедуба укомплектований новими кріслами нашого виробництва. Це багатофункціональний зал для проведення конференцій, лекцій, зборів, концертів та урочистих заходів. Для актового залу було виготовлено 678 крісел Колізей. Крісла цієї моделі добре зарекомендували себе як крісла для актових і конференц-залів.

Робота над проектом почалася з вибору крісел і складання плану розміщення. Технічний відділ фабрики запропонував план розстановки крісел в залі з урахуванням норм пожежної безпеки. Так як будь-яке замовлення – це індивідуальний проект, у виробництві крісел враховуються всі особливості залу: для актового залу університету це нахил підлоги і наявність сходинок і колон.

Зал розрахований на часте і тривале використання, тому в якості наповнення сидінь був використаний литий формований пінополіуретан (ППУ) високої щільності. Під час виробництва піна заливається в спеціальні форми, тобто приймає необхідну форму сидіння крісла. Завдяки цьому сидіння не просідає після тривалого використання і зберігає зовнішній вигляд.

Із замовником були узгоджені колір оббивки, тонування дерев’яних підлокітників і зовнішній вигляд номерків місця і ряду.

Всі питання, пов’язані з доставкою і установкою, взяла на себе фабрика. Гарантія на крісла для актових залів нашого виробництва становить 3 роки. Але дотримання технології виробництва і належна експлуатація дозволяє використовувати крісла протягом 10-15 років.

*В даному проекті представлені крісла серії Колізей

 

Залишити відповідь