1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла для Державної консерваторії...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла для Державної консерваторії...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Крісла для Державної консерваторії...

Крісла для Державної консерваторії в Батумі, Грузія

22.06.2015

Слідом за успішними проектами в Латвії (концерт-хол в Ризі) і Придністров’ї (конференц-зал в Тирасполі) українська меблева фабрика Прем’єра розширює географію постачання. У жовтні було завершено монтаж крісел в Батумській музичній школі №2 в Грузії. Це перший досвід експорту театральних крісел в цю країну, тому проект особливо важливий для фабрики.

Консерваторія ім. Захарія Паліашвілі має 115-річну історію, в стінах закладу виховано багато відомих композиторів і виконавців, в тому числі відома українському глядачеві виконавиця Ніно Катамадзе.

Завершальним етапом відновлення школи став ремонт залу для глядачів. Постачальників глядацьких крісел шукали в Грузії, Туреччині та країнах СНД. Найбільш привабливі ціни, якість продукції та умови поставки запропонувала меблева фабрика Прем’єра. Нам випала велика честь оснащувати один з найкрасивіших залів для глядачів Грузії.

Для академічних залів такого рівня фабрика завжди пропонує театральні крісла преміум-сегменту. З елітних моделей Барселона, Севілья, Рондо і Мадрид замовник вибрав останнє. Мадрид можна назвати еталонними кріслами для театрів, консерваторій і філармоній. Так, кілька років тому меблева фабрика Прем’єра встановила крісла Мадрид для глядацького залу Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка в Києві.

Дерев’яний обклад на спинці та боковинах крісла підкреслює високий статус залу, в якому вони будуть встановлені. Через те, що стіни прикрашені ліпним орнаментом з позолотою, дерев’яні елементи крісла також виконані з позолоченим декором.

Замовнику було відправлено кілька варіантів тонування підлокітників і зразки оббивних тканин. В результаті була обрана спеціальна оббивна тканина темно-синього кольору.

Підлога в залі має великий ухил, цю особливість наші інженери врахували в створенні металевих опор крісел. М’які елементи сидінь виконані з литого формованого пінополіуретану (ППУ) високої щільності. Цей надійний і довговічний матеріал також використовується у виробництві автомобільних крісел.

В умовах поставки були включені послуги митного оформлення, доставки та монтажу крісел. До Грузії був відправлений один з наших фахівців, який протягом декількох днів координував роботу по монтажу театральних крісел в залі замовника.

*В даному проекті представлені крісла серії Мадрид

 

Залишити відповідь