1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Експортна поставка: 112 крісел...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Експортна поставка: 112 крісел...
  1. |
  2. Крісла для залів, Новини
  3. |
  4. Експортна поставка: 112 крісел...

Експортна поставка: 112 крісел для коледжу в місті Галац (Румунія)

30.10.2017

До Румунії відправлена ​​партія з 112 театральних крісел. Крісла призначені для актового залу Національного коледжу «Costache Negri» в місті Галац.

Проект виконаний спільно з нашим партнером – румунською компанією Eurodidactica. Меблева фабрика Прем’єра виготовила і здійснила митне оформлення меблів, а компанія в Румунії провела митне очищення і встановила крісла в актовому залі коледжу.

Для облаштування залу використовувалася модель крісел Толедо з напівкруглою спинкою. Крісла прикрашають дерев’яні підлокітники та фронтальні накладки. Все це забезпечує класичний театральний вид.

Оббивка – тканина серії Triplex. Після процесу тріплірування тканина набуває протипожежних властивостей, стає набагато міцніша і стійкіша до негативних факторів. Прем’єра вже кілька років використовує цю технологію для проектів в Україні та країнах Євросоюзу. Якість підтверджена європейськими сертифікатами.

Ще одна особливість крісел – м’яке наповнення сидінь. В основі – литий формований ППУ високої щільності. Подібний матеріал використовується у виробництві автомобільних крісел. Сидіння зберігають свою форму навіть після тривалого часу постійного використання.

Тріплірувана тканина і литий формований ППУ – обов’язкові умови для виробництва крісел в країнах Євросоюзу.

Проект в Румунії встановлений на початку жовтня. Читайте про інші проекти в Польщі, Латвії, Молдові, Грузії та інших країнах в Новинах меблевої фабрики Прем’єра.

Залишити відповідь